SAY YES

nedjelja, 28.02.2010.

članovi Kluba

Mario Martinović



datum rođenja: 16.03.1978
osobni rekordi:
3300 - 16:36
6600 -


Domagoj Štajcer


datum rođenja:------
osobni rekordi: trenutno u fazi priprema ali dostojno sudi svako kolo:))


Maja Dobrinić


datum rođenja: 20.11.1983
osobni rekordi
Za sad jedina naša aktivna natjecateljica u ženskoj konkurenciji
polumaraton : 2:10:08
PE-NA-L:
3300:19:20
6600:------


Luka Vuković


datum rođenja:
osoba s dugogodišnjim stažom u sportu od vojnog petoboja pa evo i do triatlona Luka je jedan od nositelja naše Veteranske ekipe
osobni rekordi:
PE-NA-L
3300: 13:55


Milan Orlić


datum rođenja:
Bivši aktivni biciklist, profesor kineziologije i vlasnik trgovine bicklima Orlić sport - vraća se aktivnom bavljenju kardio sportova pa tako i na našoj ligi ostvaruje zapažene rezultate:))
osobni rekordi:
PE-NA-L:
13:22

Slaven Fiala

jedan od osnivača TK Petrinja dugogodišnji sportski entuzijast (nogomet-rukomet-limena glazba-napokon-triatlon)






- 17:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 27.02.2010.

I. grupni bajk

Napokon da smo dočekali i prvi pravi proljetni dan kod nas na kontinentu. Doista dan stvoren za prvu pravu vožnju te od samog jutra nisam puno okljijevao i poslao sam SMS odmah u jutro da vidim jel ima zainteresiranih za bajk trening. Odmah mi se javio Vedran te smo dogovorili termin 14:00. Moram priznat dosta neugodan termin te sam malo nešto pregrizao za ručak da ne budem punog želuca i krenuo pravac Vurota i tamo na pola puta ekipa Sisak svi jednobojni u dresovima Biciklističkog Kluba Ivanić (inače sva ekipa Sisak licencirana je za Ivanić) i njihova brojnost me je doista ugodno iznenadila (5) i ja ukupno (6). Vozilo se po dvoje na uskoj cesti prema Petrinji pa pravac Hrastovica - Jabukovac-Miočinovići i natrag ukupno nekih 60 km ali doista lagano osim par manjih hupsera gdje Miro i Pero nisu mogli a da ne pritisnu pedalu malo jače:)) sva u svemu odličan trening. Što se tiče naših članova za sad sam jedino ja na cesti ostali ili su na odmoru ili u fazi nabavke bicikala stoga predlažem da se što prije počne iskorištavat ovo lijepo vrijeme i pravac van cesta:))





- 21:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 06.02.2010.

III.kolo PE-NA-L 06.02.2010

Vremenski uvjeti ni danas nisu mazili petrinjske trkače no unatoč lošem, hladnom i snježnom vremenu na startu se okupilo ukupno 6 trkača i 4 trkačice. U odnosu na prošlo kolo gdje su nastupile 2 natjecateljice ovaj put po još lošijem vremenu njih 4, Bravo cure:) Današnji gosti na našoj ligi su bila i dva člana Hrvačkog Kluba Gavrilović: Kristian Šimatić (1994) i Matej Marjanović (1991) kao i naš veliki prijatelj Mladen Križić član Košarkaškog Kluba Sisak.
Dečki su se izgleda štedili za ljepše vrijeme i bolje rezultate pa tako danas nije bilo natjecatelja na dužoj distanci od 6,6 km već su svi nastupili na 3,3 km, nažalost jedna natjecateljica nije uspjela završit trku po ovakvim vremenskim uvjetima, no glavu gore ima još prilike:))

Rezultati III.kola


Slika sa starta nam govori kakvi su vremenski uvjeti bili danas na petrinjskom nasipu:(



Zavjetrina je u ovakvim uvjetima bila i više nego dozvoljena...



Maja Dobrinić nakon što je sudila I.kolo, zbog bolesti propustila II.kolo našla je dan za nastup na III.kolu po idealnim uvjetima, samo naprijed:))



III.kolo sigurno ćemo pamtit po vremenu



Ukupni poredak PEtrinjske NAsip Lige nakon III.kola



- 17:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.02.2010.

III.Kolo PEtrinjske NAsip Lige_06.02.2010.

Od kola do kola pa tako i do III.kola naše PE-NA-L za ovo kolo imali smo i najavu dolaska Ragbi Kluba Zagreb no prema nekim informacijama ragbijaši su ovo kolo ipak spriječeni za dolazak na start, što ipak ne znači da neće sudjelovati na nekim od sljedećih kola:)
Uglavnom očekujemo preko 20 natjecatelja i natjecateljica za koje sam uvjeren da će u ovom kolu doći u znatno većem broju.
Start je predviđen u 10:00 na nasipu kod škole nogometa NK.Mladost a uz to pozivam sve natjecatelje da na mjesto starta pristignu ranije zbog upisa natjecatelja za utrku, podjele startnih brojeva kao i za neizbježno zagrijavanje za samu utrku.

Petrinjski nasip je ovih dana doista izgledao idilično no niske temperature su od staze napravile klizalište za koje se toplo nadamo da će do subote to postati pravo cross borilište za petrinjske trkače.



Doista bi nambilo drago da na petrinjski nasip "idilu" ovu subotu dođe što više entuzijastičnih trkača željnih prije svega dobre zabave, zdravog načina života i natjecanja.



Naglasak je na tomu da se svi mogu uključit i bilo koje kolo lige koja ukupno broji 9.kola te da s svakim nastupom ostvaruju plasman za ukupni poredak i da je maksimalan broj kola za ukupni plasman je 5.
Stoga ne štedite noge i pluća i dođite ove subote na petrinjski nasip i sudjelujte na ovom natjecanju kao znak dobre volje za zdravim načinom života...

predsjednik TK Petrinja

Marko Franjić
- 13:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno.